+36 (70) 619 2257 iroda@tuzoltoextra.hu

Cégünkről

Ismerjen meg minket
  • Címünk:
    H-2119 Pécel, Lázár Vilmos utca 8/b

… Amit cégünkről tudni érdemes

A tűzvédelem és a munkavédelem két olyan terület, melyet sok jogszabály, előírás szabályoz és mely tevékenységeket szinte minden vállalkozásnak valamilyen szinten biztosítania kell.

A követelményeknek egyre szigorúbb feltételek és előírások alapján kell megfelelni, egyre súlyosabb büntetések szankcionálják a hiányosságokat.

Ezen esetleges hiányosságok pótlására, állandó magas színvonalú munka- és tűzvédelmi szolgáltató tevékenység ellátására cégünk megfelelő partnere lehet az Ön vállalkozásának.

A tevékenységünkre vonatkozó jogszabályi megfelelőséget, minőséget és szakmai színvonalat munkatársaink több éves gyakorlata biztosítja.

Cégünket a vevői igények felé való nyitottság jellemzi, mind a jelenlegi mind a leendő partnereink számára a lehető legteljesebb kiszolgálást biztosítjuk. Ügyfeleinkkel hosszú távú, stabil kapcsolat kialakítására törekszünk. Célunk, hogy nevünket, a minőségi szolgáltatásainkkal és kedvező árainkkal azonosítsák.

A tevékenységünk ellátásához szükséges eszközök beszerzésére, azok rendszeres karbantartására több javító műhellyel illetve forgalmazó céggel állunk szerződéses viszonyban.

Az Önök biztonsága, a Mi felelősségünk!

Igénybe venné tűzvédelmi szolgáltatásainkat?

Szolgáltatásaink

H-2119 Pécel, Lázár Vilmos utca 8/b

Munkavédelem

  • A Munkavédelmi Szabályzat
  • Kockázatértékelés elkészítése
  • Oktatás
  • Egyéni védőeszköz juttatási rend meghatározása és elkészítése